Lite aktiviteter närmsta tiden

Gåsräkning. Lördagen 29 september 2018, kl. 06:00.
Vi samlas vid Logården, sjön Östen och räknar gässen från ett antal olika platser kring sjön Östen. Efteråt återsamlas vi vid Logården för att kolla resultatet samtidigt som vi njuter av en fin frukost. Alla är välkomna och det behövs inga förkundksper. Upplev en fantastisk morgon vid Sjön Östen.

Bilden kan innehålla: fågel, gräs, utomhus och natur

Dagsexkursion till Hornborgasjön. Söndagen den 30 september 2018, kl. 08:00. Häng med på en dagsutflykt ut till ytterberg Hornborgasjön. Vi tar oss en promenad ut och ser vad det har att ge. Vi samlas vid klubblokalen 08:00 och åker gemensamt dit. Vid intresse eller frågor, hör av dig till Edvin Klein, 0767931312, edvin_klein@outlook.com.

Exkursion till Öland. Fredag-Söndag 11–14 oktober 2018. Följ med och njut av en härlig helg på Öland, se alla fina platser och självklart en massa fåglar. Denna resa gör vi tillsammans med Falbygdens fågelklubb! Iår kommer möjligheten att åka ner redan under torsdagen finns om vi fyller en av bussarna. Annars kör vi fredagsöndag som vanligt Anmälan görs till Kent-Ove Hvass, 0703939643, kentove.hvass@telia.com.
Gåsräkning. Lördagen 13 oktober 2018, kl. 06:30.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s