Längre klubbresor 2018

Västra Italien (Toscana) 5 maj – 12 maj 2018
Vi upplever Italiens fågelliv, natur, mat och kultur. Anmälningsavgift 1000 kr, resten betalas 60 dagar innan resan. Begränsad antal platser och först till kvarn. Vi kommer att ha en kort studiecirkel innan vi åker för att lära mer om områdets natur och fåglar. Frågor till kentove.hvass@telia.com.

Stekenjokk 24 juni – 1 juli 2018
Vi upplever den svenska fjällvärldens natur och fåglar. Dubbelbeckasinen spel och fjällabbens jagande. Det finns indikatorer att det blir ett lämmelår. Vi bor Fjällgårdens pensionat. Anmälningsavgift 1500 kr, resten betalas 60 dagar innan resan. Begränsade antal platser och först till kvarn gäller. Vi kommer att ha en kort studiecirkel innan vi åker för att lära mer om områdets natur och fåglar. Frågor till kentove.hvass@telia.com.

Vadehavet 4 aug – 10 aug 2018
Vi upplever Vadehavets enorma mängder vadare, inte ovanligt med 500 000 vadare, men också mycket annat så som skedstorkar, ängshökar och kornsparvar. Anmälningsavgift 1250 kr, resten betalas 60 dagar innan resan. Begränsade antal platser och först till kvarn gäller. Vi kommer att ha en kort studiecirkel innan vi åker för att lära mer om områdets natur och fåglar. Frågor till kentove.hvass@telia.com.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s